Inredning av bostäder

Innehåll: Inspirationsmöte | Moodboard | Planritning | Inspireras av julen | Individuella lösningar

Inspirationsmöte med Inredningscoachen

Upplever du att du inte riktigt får till det med inredningen hemma? Har du matchat färger efter konstens alla regler men ändå inte är riktigt nöjd?

Vi ses hos dig och går igenom det rum du vill förändra. Du berättar om dina utmaningar och du får tips på lösningar. Vi diskuterar utifrån din personliga stil och önskemål. Vi tittar på planlösning, befintlig möblering och inredning. Du får tips och idéer på förändringar såsom färgsättning, belysning, möblering m.m.

Investering: 1 500 kr + resa (1,5 timme) därefter tillkommer 750 kr/timme

Du kan också få hjälp med möblering och inköp allt efter dina önskemål och behov.

 

Moodboard – förslag på möbler, färgsättning och belysning

Fondvägg med björkar samt en golvlampa med två armar. Här får du både inspirationsmöte och moodboard. Utifrån det första inspirationsmötet diskuterar vi hur du vill gå vidare. Du får en moodboard (collage) med bilder av tapeter, möbler, kuddar, gardiner, mattor, belysning, dekorationer m.m. En bildkomposition som förmedlar den känsla ditt hem ska spegla. Det kan handla om helt ny inredning men ofta handlar det om att du som kund har en önskan om en mindre förändring eller justering.

Investering: 3 500 kr/rum + resa

Planritning med möblering och inköpslista

Kuddar i samma färgskala, men i olika mönster ger en ombonad och mysig atmosfär.Här får du inspirationsmöte, moodboard och planritning med tillhörande inköpslista!
Vi ses hos dig och diskuterar utifrån din problembild, personliga stil och önskemål. Vi tittar på planlösning, befintlig möblering och inredning. Du får tips och idéer på förändringar såsom färgsättning, belysning, möblering. Du får en moodboard (collage) med bilder av tapeter, möbler, kuddar, gardiner, mattor, belysning, dekorationer m.m. En bildkomposition som förmedlar den känsla ditt hem ska spegla.
I detta moment får du:

  • Inspirationsmöte
  • Moodboard
  • Planritning med möblering
  • Tillhörande prislista

Investering: 4500 kr/rum + resa och ev ritning

Individuella lösningar

Ovanstående är några exempel på vad de flesta av mina kunder efterfrågar när det gäller inspiration och inredning. Givetvis kan jag hjälpa dig att skräddarsy en individuell lösning. Kontakta mig så kommer vi överens om något!